Fixa snygg frisyr med hjälp av äkta löshår

Har du inte naturligt fylligt hår kan löshår vara ett bra alternativ att testa. Men när du bestämt dig för att testa löshår kommer du märka att det finns många olika att välja bland. Och vilket du väljer beror på vilket slutresultat du vill ha. Löshår kommer i olika varianter och vi har tagit fram en guide som hjälper dig hitta rätt.

Clip and Go är smidigt

Clip and Go är den enklaste lösningen när du vill testa på löshår. Löshåret kommer färdigt med clips som du sätter fast i ditt eget hår. Sedan klipper du löshåret så det smälter in i ditt eget hår och friserar som du vill. Vid slutet av dagen är det bara att haka ur håret tills du vill använda dem igen.

Tejp on är lika smidigt men ger ett mer naturligt resultat. Den tunna tejpen vid fästet syns knappt så om du har lite tunnare hår är Tape on-metoden ett perfekt alternativ.

Hårträns

Hårtränsar är förstahandsvalet bland frisörer för dess flexibilitet. Håret kan användas och anpassas till vem som helst och kan även fästas på olika sätt. Exempelvis kan du sy fast hårtränsen så du får behålla ditt fylliga hår en längre tid. En av marknadens ledande tillverkare av löshår är Poze.