Förlovning och bröllop inom den närmsta tiden

Om du och din partner går i tankar om att förlova och gifta er är det förmodligen många tankar i huvudet. Det är en hel del saker att planera och det är dessutom viktigt att också stanna upp och känna.

En förlovning och ett bröllop ska vara fyllt av glädje och kärlek. Men om du inte är avslappnad kommer du inte att kunna njuta. Se därför till att börja planera i tid och ha allt i sin ordning inför de stora dagarna.

Att ta tag i planeringen

Ibland är det jobbigaste att sätta igång med planeringen. Om du däremot gör en struktur och skriver ner det som behöver göras och ordnas så minskar risken för att saker och ting faller mellan stolarna. Sätt dig ner med din partner och gör listor eller mind maps. Man är som mest kreativ tillsammans med någon annan och samarbetet kommer att göra slutprodukten desto roligare att ta del av.

Ringar i fokus

Det går ju inte att tala om förlovning och vigsel utan att prata om ringarna. De står i centrum för akterna och det är viktigt att både du och din partner är nöjd med ert val. Ta en titt online och hitta något passande.