Hudvård till bättre pris

Produkter inom skönhetsvård och hudvård har blivit allt vanligare de senaste åren. Med ett ständigt ökande utbud av ansiktsmasker, oljor, scrubs, lotions och krämer. Även om hudvård är något alla behöver, ser behovet olika ut från person till person.

Vilken är din hudtyp

Du behöver först veta vilken din hudtyp är, eftersom det finns många produkter som kan ge motsatt resultat än det du önskar. Beroende på om du har en torr, normal, fet, känslig eller blandad hy så är det alltså väldigt viktigt att välja rätt produkt för just dig.

Att välja rätt hudvårdsprodukter

Det är alltså viktigt att läsa på om rätt hudvård för din hudtyp.

Om du har torr hy som känns stram och sträv, ska du använda hudvårdsprodukter som är krämiga, djupt återfuktande och näringsrika, medan en fet hy kräver mer lättabsorberade hudvårdsprodukter vars konsistens är mer lättflytande.

Tillhör du de som har en blandad hy, det vill säga att du har både torra och feta hudpartier ska du söka dig till de produkterna som har en balans mellan att vara en lättflytande lotion och en mer återfuktande kräm.

Har du en normal, frisk och balanserad hy, är det bästa alternativet att använda produkter som underhåller och bibehåller en frisk hy.