Skönhet kommer inifrån, eller?

Vilken kvinna är inte lite fåfäng och vill se bra ut? Alla kanske inte gör det för sin egen skull, men för någon annan. En partner eller kanske ett yrke där det möts människor dagligen och vill visa upp sin bästa sida.

Du kan bli fin online

När vi nu har en pandemi över oss, och många människor som faktiskt väljer att undvika ställen med risk för närkontakt har många salonger har blivit tvungna att minska ner sin organisation. Några skönhetssalonger har därför tagit ett mer kreativt beslut och flyttat en stor del av sin organisation online.

Ett bra utbud online

Lotus Proshop är en med ett bra utbud online ger de sina kunder möjligheten att lyxa till det ordentligt i sin egna hemmasalong! Med högkvalitativa produkter, kunnig personal och dessutom med fri frakt och retur. Nu får kunden också möjligheten att unna sig lite extra lyx i dessa allt annat än lyxiga tider.

De har allt ifrån nagelvård till ansiktsvård, fransar och bryn. Kort sagt finns det mesta som går att få som en behandling på plats att beställa hem online.

Ett härligt plus är att du även kan beställa hem en grym belysning för att kunna ta riktigt bra före-/efterbilder på dina kreationer.