Inspirerande speldesign

Retrokänsla i nya slotspelet Wild Water.

Visst kan man ibland bli lite trött på onlinespel som har för mycket blinkande symboler och högljudda effekter. Det kan lätt bli snurrigt i längden. Så visst vore det skönt med stilla vågbrus, avslappnande 60-tals musik och coola surfare som omväxling. Redan år 2012 kunde NetEnt med sitt populära Starburst skapa en enkel och välbalanserad spelupplevelse. Med Wild Water är NetEnt tillbaka med en ny spelslot som går i retro stil med ett annorlunda surftema. Låt oss kolla in detta nya slotspel som förväntas bli en riktig höjdare i spelvärlden framöver. Läs mer om spelmarknadens olika slotspel på www.sanningenomcasino.com

Wild Water retro rockar

Direkt när du kommer in på videoslotsen möts du av en bohemisk retrokänsla. Denna genuina atmosfär skapas av en genomtänkt och välgjord speldesign som helt klart sticker ut i mängden. Spelskärmen är fylld av attribut som tar med dig till en strand i Kalifornien en solig sommardag i mitten av 60-talet. Spelhjulen ligger inbäddade bland trädetaljer som liknar drivved. Bakom spelhjulen anar man även campingbilar, palmträd och picknick prylar. Här är det beachen som gäller med coola surfare i badkläder, som har med prylar för en skön dag på stranden – picknickkorgar, bollar och musikapparater. Färgmässigt går det i lätta pastellfärger – hav, strand, himmel och sol.

Relaxande 60-tals musik och vågbrus.

Det är inte bara visuellt som Wild Water sticker ut. Ljudmässigt har det ett skönt vågbrus, sjöfåglar och framförallt avslappnande 60-tals musik i stil med klassiska Beach Boys, som ju hade flera megahits om surfparadiset i Kalifornien. Ljudeffekterna under spelets gång funkar bra och helhetskänslan är positiv. Ett tilltalande slot men hur är det att spela undrar du säkert?

Vinstchanser med surfare och vita hajar.

Wild Water har ett nyskapande spelsystem där du kan satsa lågt eller högt och vinna enda upp till 2 miljoner kronor. För vinst gäller det att få olika kombinationer av surfare eller för den delen den stora vita hajen som också finns med som ikon. En cool effekt är när en surfingbräda i bonusläge plöjer igenom hela spelskärmen så att vattnet sprutar. Betting- och spelknapparna påminner om många andra NetEnt spel med stoppknapp och automatisk spinnfunktion.